SİİRT / MERKEZ - Siirt Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Siirt Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Adres
DOĞAN MAH. 1209 SK. SİİRT ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU II. KADEME BLOK NO 1 MERKEZ / SİİRT
Vizyon
Öğrencilerimizin seviyelerine uygun ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazanmalarını, kendine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurtdaş olarak yetişmelerini, sahip oldukları yeteneklerini kapasiteleri oranında kendileri için mümkün olabilecek en üst seviyeye gelmesini ve toplum içinde kendilerine yeterli olabilmesini sağlayacak bilgi, becerilere sahip olmasını sağlamak.
Misyon
Oluşturduğumuz güven ortamıyla, öğrencilerimizde var olan cevher ve potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek. Her seviyede ve farklılıkları olan öğrencilerin eğitim-öğretim ihtiyaçlarını sezinlemek, bunları programlamak ve uygulamak. Okul, aile ve çevredeki kuruluşlarla işbirliği ile öğrencilerimizi hayata hazırlamak için varız.
Başarılar
Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında Erasmus+ projeleri kapsamında ‘Mobilya Süsleme Sanatı ’ projesi ile İngiltere’ye gitmiştir. 3 SODES projesini başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca okulumuz TÖSFED’in yurt genelinde yapmış olduğu yarışmalarda bireysel ve takım olarak 9 birincilik, 7 ikincilik, 13 üçüncülük almıştır.
09:00 / 14:20
Merkezi Doğalgaz
Özel Araç Ve Servis
Şehir merkezinden kalkan G1 nolu belediye otobüsü
Doğan mahallesi Şeyh Musa caddesi Fen Lisesi altı Merkez/SİİRT
Merkezde
Sportif Etkinlikler
Okulumuz TÖSFED’in yurt genelinde yapmış olduğu yarışmalarda bireysel ve takım olarak 9 birincilik, 7 ikincilik, 13 üçüncülük almıştır.
SODES Projeleri
2019 yılında 'mobilya Süsleme Sanatı Stajı'